Pagina's

GET your HAIR in STYLE and this HEART in GEAR
live LIFE love SURPRISES, elude DANGER.

STAY small DREAM quality..

Salon du Trezo logo

Salon du Trezo logo

vrijdag 20 januari 2017

B L O R A N G E



De nieuwste trend op het gebied van kleur is het fenomeen dat men "Blorange" noemt. Nu zijn wij mensen natuurlijk allemaal fan van het combineren en mixen van namen zoals "Brangelina" (Brad Pitt en Angelina Jolie) en "Haleb" ( Hanna en Caleb, pretty little liars). 
Dus vandaar ook de naam "Blorange". 
Blorange is eigenlijk heel simpel, een combinatie tussen blond en oranje (blonde & orange). Hier kun je nog wel wat verschil in maken door het wat rozer of meer peachy te kleuren, maar oranje voert toch wel de hoofdtoon bij deze trend. 

Maar waarom dan niet Bleach? (blonde & peach) of Blink? (blonde & pink). Misschien Bloze? Blond en roze als je het in het nederlands vertaalt, Blerzik, kan ook.

Anywho.. Het beestje kan maar een naam hebben.. 
Al met al is het wel een mooie tint om in je haar te dragen en ook makkelijk te bereiken door middel van de nieuwe Blondme tinten van Schwarzkopf. 
Hierbij hebben we een prachtige collectie aan pasteltinten die allemaal onderling te mixen zijn en waardoor je juist die zachte transparante tinten krijgt. 
Nu hoor ik je denken, maar dat was je er toch uit?! JA! En nee! We kunnen namelijk een op maat gemaakt masker aanbieden, speciaal voor jouw kleur, waardoor je het makkelijk zelf bij kan houden onder de douche!
Ook de instantblushes en onze servicebehandelingen zijn er voor om je kleur langer mooi te houden. Natuurlijk veranderd je kleur in de loop van de tijd, maar dit is juist mooi. Zo krijg je naar gelang je de kleur draagt, steeds een beetje verschillende tinten.

Conclusie: zeg dus JA tegen Blorange, Blink en Blerzik! Zo blijf je up to date en heb jij een ware trendkleur. 

With love, style agents..


Geen opmerkingen: